ΣΕίμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 13:00 θα βρίσκεται μαζί μας ο αναγνωρισμένος Έλληνας σεφ Λευτέρης Λαζάρου στο πλαίσιο υλοποίησης του ολοκληρωμένου σχεδίου προώθησης ευρύαλων μεσογειακών ειδών (τσίπουρα - λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας). Φορέας υλοποίησης είναι η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου – δημόσιος φορέας που εποπτεύεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης.
Μαζί μας θα βρίσκεται επίσης και διακεκριμένος διατροφολόγος.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την εκτέλεση γευστικών συνταγών με ψάρι από τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου, ενώ με τη λήξη της εκδήλωσης το κοινό έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει τις συνταγές.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ορθή ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων, για τη διατροφική αξία των ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να μαγειρεύονται ώστε να μην χάνουν τα θρεπτικά τους συστατικά. Ο διατροφολόγος μας θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού για τυχόν απορίες, αλλά και για να συμβουλέψει τους γονείς πώς μπορούν με έξυπνες και εύκολες συνταγές να εντάξουν πιο ενεργά το ψάρι στη διατροφή των παιδιών.
Η εκδήλωση θα έχει μέγιστη διάρκεια τα 90 λεπτά εκτός αν το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων παρατείνει το χρόνο.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Γυμναστήριο. Η είσοδος των αυτοκινήτων θα είναι περιορισμένη, σύμφωνα με τις εντολές του ΜΔΔΕ.
Σας περιμένουμε όλους!!